Evenementen Kamers Thuis Aanmelden 

ROSE ZINGT

Maandelijks heeft Tulip House een professionele zanger, in november was dat Rose.
Een genot om naar te luisteren en bij te dansen. Wat een energie heeft zij!

Nu en dan met karaoke om de sfeer te verhogen. 
Zie hier het lokale zangtalent (Wim).

DE D A F TRUCK DENDERT DOOR………………..TULIP HOUSE WEKELIJKS VOL….

Wat een genieten van de heerlijkste hapjes/tapas
In deze barre tijden van Normaal naar het nieuwe Normaal moet je als ondernemer de nodige creativiteit en inventiviteit aan de dag leggen om het hoofd boven water te houden.
Met de creatieve inbreng van Diny, Annalies en Fred (DAF) heeft TULIP House onder de bezielende leiding van TIC en MATHIEU de bakens verzet.
Een heuse DAF truck trekt rond Pattaya vol met nieuwsbrieven waarin het ene na het andere evenement wordt aangekondigd.
Van FONDUE tot BINGO alles komt voorbij. Iedere week is er wel een activiteit en het moet gezegd: HET SLAAT AAN.
De nieuwe website van TULIP HOUSE is een succes en velen hebben zich inmiddels ingeschreven voor het ontvangen van de nieuwsbrief om maar geen evenement te moeten missen.
Afgelopen zaterdag was het eindelijk tijd voor een heuse spareribs avond. Mathieu kon zich nog herinneren, dat de laatste spareribs avond zich had afgespeeld in zijn voormalige TOMAS restaurant en die is hij al wat jaartjes kwijt. Het kookboek moest dus even worden afgestoft om de juiste marinade te vinden. Aan de gelukkige gezichten van de ruim 24 spareribs etende gasten te zien hebben de koks de juiste pagina gevonden.“SPARERIBS: Ze bestaan uit 11 tot 13 botten en wegen tussen de 900 – 1.300 gram. Ze zijn mals en met vet dooraderd. Spareribs zitten lager in de ribbenkast van het varken. Ze zijn daardoor vlezig en vet.”
Maar niet alleen de spareribs waren een succes. TIC kennende moest het buffet toch ook enige culinaire inhoud krijgen. Van aardappelsalade, gebakken aardappels, frietjes tot verse groenten en een frisse salade, aan alles was gedacht. 
Na afloop van het bunkeren (onbeperkt is onbeperkt) werd er nog zeer geamuseerd nagekeuveld en gedronken.Kortom opnieuw een zeer geslaagde avond en voor wie het jammer genoeg gemist heeft. Zorg dat je de nieuwsbrief krijgt door je aan te melden via de website van TULIP HOUSE.TIC en MATHIEU weer super bedankt en ga zo door, dan komen we met zijn allen door deze barre tijden.
Wim Fokkema

22/9/20 Hapjesavond. Verslag van een Genieter

Het aantal hapjes overtrof mijn stoutste verwachting.Wat een genieten van de heerlijkste hapjes/tapasMathieu en Tik hadden een heel aantrekkelijk uitziend buffet opgezet van een groot aantal top kwaliteit heerlijkheden zoals: Carpaccio, Tonijn salade, Gerookte zalm gepresenteerd als roosjes, Shuzi, Gehaktballetjes, Kippepootjes, Fillet American, Italiaanse kruidenkaas, Gorconzola, Nederlandse oude brokkelkaas, Liver pate en nog meer. Daarbij Stokbrood, kleine sneetjes Geroosterd Brood en Crackers.Het was spek naar mijn bekkie!Ik heb mijzelf dan ook tweemaal rijkelijk bediend en dronk daarbij een goede Merlot voor een redelijke prijs. Mathieu, Tik en staf ik dank jullie hartelijk, niet alleen voor de culinaire prestatie maar ook voor de gezelligheid en goede service.Naar mijn mening is een hapjes avond zeker voor herhaling vatbaar!

Jan Hendriks

Fondueavond

Wat een succes! Met zeker veertig mensen zaten we aan een goedverzorgd fondue etentje. Tic en Mathieu hadden de tafels leuk opgemaakt, er was zelfs en aparte wijntafel, ze kwamen met zeer verzorgde schalen, het bleef maar komen, met allerlei soorten vlees, salade en sauzen. Het was ook nog supergezellig dus dat mag wel gauw weer op de agenda. Foto’s.
Een paar enthousiastelingen, opgesloten in Nederland, hebben in Amsterdam op dezelfde dag een fondue avond gehad.

 

Klaverjassen

De eerste keer weer sinds maanden. Met zestien mensen, vier tafels, veel meer dan verwacht, hebben we zitten kaarten. Met echte beginners en echte experts. Het was een gezellige boel. Degene die vond dat hij de grootste beginner was, ene John, had gewonnen. Zeker voor herhaling vatbaar en voorlopig een keer in de twee weken op de agenda. Foto’s.

   

Pannenkoeken

Met de enige echte Hollandse Koekebakker in Pattaya John in de keuken werden er 125 (Honderd en Vijf en Twintig!) pannenkoeken gebakken voor de ruim 25 eters. Keuze uit vijf soorten; naturel, spek, kaas, appel en banaan. Lekker dat ze waren! Het leek wel even of we thuis in Nederland waren in een echt ouderwets Pannenkoeken huis en alle leeftijden hebben genoten. De koks van Tulip Huis weten nu hoe het moet en misschien wordt het wel een blijvertje. 

Koekebakker John Koekebakker John Genieten van de pannenkoeken

Wij van Tulip House missen u, mist u ons ook?